Glasschade specialist regio Eindhoven

Bij glasschade aan een woning wordt vaak gedacht aan inbraak, maar de schade kan natuurlijk ook op andere manieren plaatsvinden zoals een extreme hagelbui of door een huishoudelijk ongelukje. Hoe dan ook… uw raam moet zo snel mogelijk worden vervangen door een professionele glaszetter!

U komt uit de omgeving van Eindhoven en heeft glasschade aan uw woning? Reken dan voor het herstel op de hulp van Glasservice van Vugt! Vakmanschap, kwaliteit en service zijn natuurlijk vanzelfsprekend, maar waar wij in uitblinken is de perfecte afwerking!

Werkwijze en werkgebied voor glasschade

Of er nou één of meerdere ramen of kozijnen moeten worden vervangen, we zorgen er altijd voor dat de vloer en eventuele meubels netjes worden afgedekt om beschadigingen voor te blijven. En daar blijft het niet bij, want ook ná de oplevering kunt u op ons rekenen! Al de rommel en het oude glas worden door ons meegenomen.

Als professioneel glasschade herstelbedrijf zijn we voornamelijk actief in Eindhoven. Maar ook net daarbuiten zijn we met grote regelmaat te vinden. Zo vallen Veldhoven, Best, Son en Breugel, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre en Oirschot ook nog binnen ons werkgebied.

Staat uw woonplaats er niet tussen, maar u komt wel uit de omgeving van Eindhoven? Neem dan ook even contact met ons op, groot kans dat wij u toch kunnen helpen!

Schade aan glas?

U heeft last van schade en uw raam moet worden vervangen? Of wellicht heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: