Op zoek naar houten of kunststof kozijnen in de regio Eindhoven?

Ramen, deuren en kozijnen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning, ze vormen immers een groot onderdeel van de gevel. Of u nu een voorkeur heeft voor een moderne of meer klassieke uitstraling, het is uitermate belangrijk dat u een wel overwogen beslissing neemt voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling. Wij kunnen u hierbij helpen!

Wat is beter? Houten of kunststof kozijnen?

Laat u eerst goed en vakkundig informeren over de verschillen tussen houten en kunststof kozijnen voordat u een definitieve keuze maakt. Wij helpen u graag met al uw vragen en het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u terecht voor zowel de houten als de kunststof kozijnen, ramen en deuren. Benieuwd wat de voor- en nadelen zijn? Hieronder een overzicht:

Hardhouten kozijnen en deuren

Alle hardhouten deuren en kozijnen worden ambachtelijk en vakkundig voor u op maat gemaakt. Hierdoor heeft u een grote vrijheid in afmetingen en design. Echter (zoals bij alle producten) zijn er een aantal factoren om aan te denken of om bij stil te staan.

Een overzicht van de voor- en nadelen van houten kozijnen:

Voordelen:

 • Sfeer verhogend;
 • Isolerend: de ideale buffer tussen kou buiten en de warmte binnen;
 • Kleurkeuze onbeperkt;
 • Overschilderbaar;
 • Inbraakwerend;
 • Duurzaam;
 • Gebruikssporen en beschadigingen zijn makkelijk te herstellen.

Nadelen:

 • Vergt regelmatig onderhoud.
Houten kozijnen
Houten kozijn met strakke kitnaden

Kunststof kozijnen en deuren

Op het eerste oog zijn er niet zo veel verschillen tussen alle leveranciers van kunststof kozijnen. Echter wanneer we een kunststof kozijn door midden snijden en de dwarsdoorsnede eens goed gaan bekijken, zien we de grote kwaliteitsverschillen. Wij leveren en installeren alléén kunststof kozijnen van hoge kwaliteit. Een overzicht van de voor- en nadelen van kunststof kozijnen:

Voordelen:

 • Energiebesparend;
 • Duurzaam: Zeer lange levensduur;
 • Veiligheid: Kunststof profielen met stalen versterkingen voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk bieden de beste bescherming tegen ongewenste gasten;
 • Onderhoudsarm: Nooit meer schilderen;
 • Woningverbetering: Kunststof kozijnen verhogen in belangrijke mate het wooncomfort en waarde van uw huis. Een belangrijke voorwaarde als uw woning in de verkoop gaat;
 • Milieuvriendelijk: De uitstekende mogelijkheden voor recycling en een streng gereguleerd productieproces dragen bij aan een beter milieu… nu en in de toekomst.

Nadelen:

 • Gekozen kleurstelling is blijvend;
 • Hogere Investeringskosten.
Kunstsof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen nodig?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over houten of kunststof kozijnen in de omgeving van Eindhoven? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

de Zekerheid van Goed werk bij Glasservice van Vugt

Ons werkgebied

Beste reclame: de mond-tot-mondreclame...

Onze opdrachten komen nog steeds het meest binnen door mond-tot-mondreclame. Het zal u misschien dan ook niet verbazen dat door kwaliteit, betrokkenheid, gedrevenheid en persoonlijke aandacht er een groot klantenbestand is ontstaan.

Hieronder een aantal recensies van tevreden klanten:

Achtse barrier, Eindhoven
Lees verder
Een prettige ervaring met Glasservice Van Vugt. Ze hebben ons vakkundig advies gegeven, de ruiten zijn goed geplaatst en hebben alles weer netjes achtergelaten.
4x4andmore
Lees verder
Prima, conform afspraak een vervangende ruit geplaatst.
Natasja DeGraaff - van Oort
Lees verder
We wilden graag nieuw raam, top geregeld peter, ook voor de super service!!! Ben er super blij mee!
Mathijs van Abbe
Lees verder
Fantastisch werk geleverd bij het plaatsen van stopverf in onze stalen achterpui. Een echte vakman!
Nanco de Cortie
Lees verder
Geweldige service. De echte vakman aan het werk.Werkt snel en let toch op details. Alle vragen worden direct beantwoord. Als we de ramen aan de achterkant gaan vervangen nemen wij weer contact op.
Diana Bergmans
Lees verder
Ruit stuk van onze dakkapel, zeer snelle en hele nette service. Nogmaals bedankt!!
A Rosch
Lees verder
Uitstekende service. Binnen twee dagen alle oude ramen van mijn huis door isolatieglas vervangen. Ziet er prima uit en isoleert merkbaar!
Danielle van der Hagen
Lees verder
Bedankt voor het advies en de persoonlijke benadering, top!
Henri Lanters
Lees verder
Super vriendelijk Top service Alles super netjes gemaakt
John de Groot
Lees verder
Zo....nieuwe raam laten plaatsen door Glasservice Van Vugt. Top service! Bedankt Peter
Thijs van den Berg
Lees verder
Goede service en erg nette afwerking. Heel erg tevreden over het resultaat. Onze schuifpui is klaar voor het najaar.
Ingeborg van den Ban
Lees verder
Snel, netjes en professioneel! Peter is een aardige, hardwerkende en vakkundige man. Onze voorgevel ziet er weer tiptop uit met het nieuwe glas!
Marita Dam-Greveling
Lees verder
Na me mateloos geërgerd te hebben aan de kitranden in de douche heeft Peter er weer een nieuwe van gemaakt. Ga weer lang en graag douchen. Heel erg bedankt vooral ook om de snelle service.
Lydia Kamperman
Lees verder
In mijn hele huis het enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Zeer goede service. Er wordt zeer netjes gewerkt. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!
Diane Termeulen van Zundert
Lees verder
Top service, mooi en netjes gemaakt. Bedankt
Edwin Brekelmans
Lees verder
Ik vond de samenwerking met Peter, Geert en Chris heel prettig. Super service, goeie kwaliteit, de wensen 100% begrepen. Geen onzin oplossingen, heel goed meegedacht in de uiteindelijke oplossing. Ik ben helemaal gelukkig met het resultaat. Bedankt mannen!!!
Robert van Opmeer
Lees verder
Goed bedrijf voor het vervangen en plaatsen van nieuwe kozijnen en isolatie glas
Els van Bijsterveld
Lees verder
Vakwerk nodig,dan ben je hier op de juiste plaats
anke peters
Lees verder
Quick and professional service. Contact was easy via chat and a visit for consultation was scheduled quickly. The quotation was within my budget, so the job was granted and ended in a job well done. Slight improvement on the follow up on quotations and scheduling of the work would have made it a perfect experience.
Vorige
Volgende