Op zoek naar houten of kunststof kozijnen in de regio Eindhoven?

Ramen, deuren en kozijnen zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning, ze vormen immers een groot onderdeel van de gevel. Of u nu een voorkeur heeft voor een moderne of meer klassieke uitstraling, het is uitermate belangrijk dat u een wel overwogen beslissing neemt voor het juiste ontwerp, profilering en kleurstelling. Wij kunnen u hierbij helpen!

Wat is beter? Houten of kunststof kozijnen?

Laat u eerst goed en vakkundig informeren over de verschillen tussen houten en kunststof kozijnen voordat u een definitieve keuze maakt. Wij helpen u graag met al uw vragen en het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u terecht voor zowel de houten als de kunststof kozijnen, ramen en deuren. Benieuwd wat de voor- en nadelen zijn? Hieronder een overzicht:

Hardhouten kozijnen en deuren

Alle hardhouten deuren en kozijnen worden ambachtelijk en vakkundig voor u op maat gemaakt. Hierdoor heeft u een grote vrijheid in afmetingen en design. Echter (zoals bij alle producten) zijn er een aantal factoren om aan te denken of om bij stil te staan.

Een overzicht van de voor- en nadelen van houten kozijnen:

Voordelen:

 • Sfeer verhogend;
 • Isolerend: de ideale buffer tussen kou buiten en de warmte binnen;
 • Kleurkeuze onbeperkt;
 • Overschilderbaar;
 • Inbraakwerend;
 • Duurzaam;
 • Gebruikssporen en beschadigingen zijn makkelijk te herstellen.

Nadelen:

 • Vergt regelmatig onderhoud.
Houten kozijn met strakke kitnaden

Kunststof kozijnen en deuren

Op het eerste oog zijn er niet zo veel verschillen tussen alle leveranciers van kunststof kozijnen. Echter wanneer we een kunststof kozijn door midden snijden en de dwarsdoorsnede eens goed gaan bekijken, zien we de grote kwaliteitsverschillen. Wij leveren en installeren alléén kunststof kozijnen van hoge kwaliteit. Een overzicht van de voor- en nadelen van kunststof kozijnen:

Voordelen:

 • Energiebesparend;
 • Duurzaam: Zeer lange levensduur;
 • Veiligheid: Kunststof profielen met stalen versterkingen voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk bieden de beste bescherming tegen ongewenste gasten;
 • Onderhoudsarm: Nooit meer schilderen;
 • Woningverbetering: Kunststof kozijnen verhogen in belangrijke mate het wooncomfort en waarde van uw huis. Een belangrijke voorwaarde als uw woning in de verkoop gaat;
 • Milieuvriendelijk: De uitstekende mogelijkheden voor recycling en een streng gereguleerd productieproces dragen bij aan een beter milieu… nu en in de toekomst.

Nadelen:

 • Gekozen kleurstelling is blijvend;
 • Hogere Investeringskosten.
Kunststof kozijn

Kozijnen nodig?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over houten of kunststof kozijnen in de omgeving van Eindhoven? Vul dan onderstaand contactformulier volledig in of contacteer ons via:

Ons werkgebied

Met het plaatsen van houten of kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn we voornamelijk actief in Eindhoven. Maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. Zo vallen bijvoorbeeld Veldhoven, Best, Son en Breugel, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre en Oirschot ook nog binnen ons werkgebied.

Beste reclame: de mond-tot-mondreclame...

Onze opdrachten komen nog steeds het meest binnen door mond-tot-mondreclame. Het zal u misschien dan ook niet verbazen dat door kwaliteit, betrokkenheid, gedrevenheid en persoonlijke aandacht er een groot klantenbestand is ontstaan.

Hieronder een aantal recensies van tevreden klanten:

Els van Bijsterveld
Lees verder
Vakwerk nodig, dan ben je hier op de juiste plaats.
Diane Termeulen van Zundert
Lees verder
Top service, mooi en netjes gemaakt. Bedankt
John de Groot
Lees verder
Zo....nieuwe raam laten plaatsen door Glasservice Van Vugt. Top service! Bedankt Peter
Danielle van der Hagen
Lees verder
Bedankt voor het advies en de persoonlijke benadering, top!
Diana Bergmans
Lees verder
Ruit stuk van onze dakkapel, zeer snelle en hele nette service, nogmaals bedankt!!
Natasja DeGraaff-vanOort
Lees verder
We wilden graag nieuw raam, top geregeld peter, ook voor de super service!!! Ben er super blij mee!
Previous
Next